Firma Productie Publicitara Balotesti

Productie Publicitara Balotesti

Firma Productie Publicitara Balotesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Balotesti: Productie Publicitara Balotesti.

IDEAL MEDIA TEAM - Foto & Print Balotesti

  In cadrul centrului nostru de copiere va punem la dispozitie o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare, printare alb-negru si color, plotare A0+, scanare si arhivare digitala, finisare documente prin indosariere, perforare, copertare, plastifiere, capsare. Realizam, la cererea clientilor, postere personalizate de o calitate exceptionala. O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

  Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios.

  Pentru imagini vii, expresive care sa va reprezinte alegeti serviciul de printare color in realizarea de copii si postere personalizate. Calitatea este impecabila, deoarece aparatele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si într-un exemplar.

 Printul digital este folosit de cele mai multe ori pentru lucrari de tiraj mic dar are avantajul ca se obtin imagini de o calitate ridicata. Acest tip de printare se poate realiza pe diferite suporturi (hartie, carton , autocolant, folii transparente, etc.)si in diferite formate.

 Printul offset este folosit pentru tiraje medii si mari fiind mult mai rapid comparativ cu printul digital si se poate realiza pe diferite suporturi de hartie sau carton utilizand diverse cerneluri speciale, inclusiv metalice (argintiu, auriu).

Servicii

  • Modul de training si prezentare completa a serviciilor oferite de Logos Corporate.
  • Firma noastra asigura necesarul de informatii, instruirea partenerilor, asistenta tehnica a produselor ce fac obiectul unui contract sau al unei comenzi.
  • Aplicatia se poate adapta astfel incat sa corespunda specific unui produs sau unei game variate, in functie de rolul si adaptabilitatea produsului pe piata.
  • Garantia calitatii, conditii si termene de acordare. Consultanta.
  • Tehnici de printare si materiale ce au la baza rezolutii EU in acord cu normele de protectie a mediului.

Galerie foto