Firma Productie Publicitara Barlad

Productie publicitara Barlad - SIGN & PRINT DESIGN SRL Barlad

Firma Productie Publicitara Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Barlad: Productie publicitara Barlad - SIGN & PRINT DESIGN SRL Barlad.

SIGN & PRINT DESIGN SRL - PRODUCTIE PUBLICITARA BARLAD - VASLUI - 0724.390.971

STICKERE ORNAMENTALE | CANVAS | DECORATIUNI INTERIOARE

PRINT INDOOR - OUTDOOR | DESIGN INTERIOR | AUTOCOLANTE PE PERETE

STICKERE DECORATIVE - ANIMALE - PASARI - FLORALE - ABSTRACTE - NATURA - OCAZII SPECIALE

Sign & Print Total se dedica crearii, planificarii si manipularii publicitatii si a altor forme de promovare pentru clientii sai. Agentia noastra de publicitate este independenta de client si va ofera un punct de vedere in efortul de a vinde produsele sau serviciile dumneavoastra. Ne folosim, de asemenea, de strategii de marketing si branding globale si de promotii pentru clientii nostri.

Stickerele decorative sunt o modalitate ieftina si inovatoare pentru a va decora casa, apartamentul, biroul si chiar mai mult. Sign & Print Total va ofera o gama larga de stickere decorative pentru perete diferite dimensiuni, modele si culori. Realizate dintr-un material autocolant, decupat astfel incat sa infatiseze imagini decorative realizate intr-o multitudine de forme si dimensiuni, stickerele prezinta o serie de avantaje ce le recomanda in competitia cu celelalte elemente decorative.

stickere perete barlad

Stickerele decorative pentru perete sunt ca niste modele mari, care adera la perete si pot fi personalizate prin dimensionare proportionala si prin culoare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

stickere decoratiuni ornamentale barlad

Stickerele pentru perete sunt simplu de aplicat si sunt o alternativa mai rapida, mai usoara si mai putin costisitoare decat pictura pe perete; ele sunt, de asemenea, detasabile, astfel incat atunci cand sunteti gata pentru a va transforma din nou locuinta, tot ce trebuie sa faceti este sa le dezlipiti pur si simplu de pe perete.

Stickerul de perete poate fi utilizat deasemnea si in baie! El poate fi aplicat pe oglinzi, faianta, sau pereti de dus. Daca doriti sa aplicati autocolantul pentru perete pe o suprafata din baie, asigurati-va ca suprafata este complet uscata inainte de aplicare, altfel acesta nu se va lipi. Datorita umiditatii ridicate din baie, se recomanda culori lucioase, disponibile la comanda.

Oricare dintre modele de stickere pot fi personalizate prin dimensionare proportionala pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea produsului sau produselor publicitare, care sa se potriveasca cel mai bine dorintelor dvs. de promovare.