Firma Productie Publicitara Buftea

Productie publicitara Buftea

Firma Productie Publicitara Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Buftea: Productie publicitara Buftea.

  • Suntem din ‘94 pe piata publicitara romaneasca propunand concepte revolutionare, anticipandu-i evolutia, tendintele si nevoile.
  • Suntem prima companie din Romania care a introdus reclama gonflabila in conceptie proprie.
  • Ne-am angajat continuu in proiecte ambitioase, pe care le-am dus impreuna cu toti colaboratorii nostri la nivel de excelenta. Consilierea, suportul si calitatea executiilor ne-au adus parteneri precum Coca Cola, Pepsi, Mercury360, DraftFCB, BT Production,  JTI.
  • O idee originala este o provocare, iar pentru a o transforma in realitate, nu ezitam sa inovam productia publicitara.
  • Suntem constienti ca fiecare client este unic si tinde sa isi exprime singularitatea, de aceea dezvoltam solutii inovatoare si originale, adaptate nevoilor specifice de promovare ale fiecarui brand.
  • Comunicam deschis cu partenerii nostri pentru a crea concepte, pentru a construi machete si pentru a implementa impreuna solutii personalizate de expunere indoor si outdoor.
  • Suntem o echipa tanara, cu o viziune proaspata si indrazneata, propunand solutii creative integrate, de la design conceptual la productie, instalare si mentenanta.
  • Va oferim o gama larga de produse si servicii de la productie standardizata la publicitate atipica, indiferent de forma, dimensiune sau suport, care sa intregeasca strategia dumneavoastra de promovare.Servicii

Reclame gonflabile si dirijabile gonflabile cu heliu

Firme (casete) luminoase si litere volumetrice

Sisteme de expunere (roll-up, pop-up, stender)

Printuri digitale indoor si outdoor

Produse din plastic si lemn

Tablouri printate pe canvas

Corturi si copertine

Sablari profesionale

Prelucrare HI-MACS

Decoruri teatru – tv

Amenajari locatii

Volumetrie 3D

Colantari auto

Standuri expozitionale

Fototapet

Totemuri

Mascote publicitare

Gravura laser

Inchiriere logistica evenimente