Firma Productie Publicitara Calarasi

Productie Publicitara Calarasi

Firma Productie Publicitara Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Calarasi: Productie Publicitara Calarasi.

G.R. ADVERTISING SRL a fost infiintata in anul 2007. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Activitati ale agentiilor de publicitate. G.R. ADVERTISING SRL  este o firma de productie publicitara din Calarasi formata dintr-o echipa tanara, dinamica si creativa, capabila sa ofere cele mai eficiente servicii de publicitate, adaptate la necesitatile si resursele clientului.

Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual, cu idei si solutii adaptate de specialisti care lucreaza in acest domeniu de multi ani. Cu personalitate, fantezie, libertate de creatie si, mai presus de toate, avand in prim-plan punerea in aplicare a dorintei clientului. Aceasta este, credem noi, singura modalitate de a atinge performanta si de a construi o relatie in viitor.

Misiunea companiei noastre este de a oferi solutii complete de publicitate pe plan national si european, cu eficienta maxima si costuri minime, prin profesionalism si promptitudine, de o calitate absoluta.

 

 

Galerie foto