Firma Productie Publicitara Giurgiu

Productie Publicitara Giurgiu

Firma Productie Publicitara Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Giurgiu: Productie Publicitara Giurgiu.

Oferim servicii de printare si design. Ceea ce ne caracterizeaza sunt profesionalismul si promptitudinea. Folosind aparatura de ultima generatie garantam calitatea fiecarui proiect, indiferent de amploarea lui.

Specializati in print si design, ne place sa dam dovada pe profesionalism si promptitudine in tot ceea ce facem. Tratam fiecare proiect cu seriozitate si ne asiguram ca rezultatele sunt optime si peste asteptarile clientului. Oferim servicii de printare variate: pliante, mape, invitatii, printuri de mari dimensiuni, personalizari obiecte si o gama de produse ce servasc publicitatii, cum ar fi: casete luminoase, sisteme mobile de afisaj, copertine personalizate etc.

Echipa noastra este bine specializata si executa cu meticulozitate fiecare proiect. Atentia la detalii ne-a pozitionat intotdeuna in fata competitiei. Executam proiecte in toata tara. Dispunem de mobilitate si putem livra produsele direct la dumneavoastra. Ne place sa comunicam si sa stabilim in detaliu datele fiecarui proiect pentru a garanta succesul lucrarii si un rezultat peste asteptarile clientului.

Primul pas intr-o campanie de promovare este crearea identitatii obiectului sau serviciului care urmeaza sa fie prezentat publicului larg (firma, produs, serviciu etc.). Este cea mai importanta etapa si are ca rezultat “punerea pe hartie” a unei identitati (diferenta fata de competitie). In aceasta etapa comunicarea dintre agentia de publicitate si client este mai intensa. In conceptia Mindlens, pe durata acestei interactiuni este indicat ca cele doua parti sa inteleaga, la un nivel minim, unele concepte cum ar fi: brand - branding, domeniul de activitate al clientului.

Servicii

Conceptie Grafica

  • Prelucrare imagine
  • Tehnoredactare
  • Machetare
  • Identitate grafica

Oferim o gama larga de servicii in domeniul designului grafic. Incepand de la conceptul de logo pana la branding complet: personalizare obiecte si autoturisme, design de ambalaj, design firme luminoase si panouri publicitare, personalizare fatade magazine, restaurante sau alte spatii comerciale.

Odata cu dezvoltarea conceptelor grafice, va oferim si solutiile tehnice de executare a proiectelor.

Tipar Digital

  • Carti de vizita, flyere, pliante
  • Brosuri, reviste, afise,
  • Mape de prezentare.
  • Meniuri, invitatii, etc

Oferim servicii profesioniste de tipar digital pe diverse materiale, pentru print pe hartie, autocolant sau personalizare obiecte.

 

Personalizare Obiecte Promotionale

  • Imprimare directa pe diverse materiale.

Branding-ul joaca un rol important in marketing. De aceea va oferim multiple solutii de personalizare a obiectelor: pixuri, sepci, textile, colantari auto, personalizari fatade comerciale etc.

 

 

Montaj, Mentenanta, Service

Profesionalism si promtitudine.

Oferim servicii de montaj si mentenanta pentru toate produsele noastre: copertine, firme luminoase, totem-uri, fatade comerciale si alte proiecte speciale.