Firma Productie Publicitara Iasi

Magnius Impex Srl

Firma Productie Publicitara Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Iasi: Magnius Impex Srl.

Activitatea noastra este impartita in 2 categorii : confectii metalice si productia de materiale publicitare pentru exterior si interior. Portofoliul nostru de produse este extrem de variat si am reusit de-a lungul existentei noastre sa acumulam o bogata experienta, satisfacand astfel necesitatile unui numar foarte mare de clienti din toata tara.

Materialele publicitare produse de noi cuprind: inscriptionari, printuri, reclame luminoase, litere volumetrice, totemuri, meshuri, bannere etc., iar in gama confectiilor metalice sunt cuprinse: garduri, porti, balustrade, scari, grilaje metalice sau din fier forjat si multe altele.

Raportul calitate – pret al produselor realizate de noi este unul excelent si avantajos, care cu siguranta va va surprinde. Preturile practicatede noi se reflecta in calitatea serviciilor, a produselor si amaterialelor utilizate, iar datorita experientei si a diversitatii furnizorilor cu care colaboram ne putem adapta oricarui buget.

Detinem cunostintele si abilitatile necesare pentru a indeplini solicitarile cele mai complexe, astfel incat multumirea dumneavoastra sa fie deplina. Echipamentele si materialele pe care le utilizam pentru a executa produsele dorite, sunt de ultima generatie si de calitate la standarde actuale, alegand furnizorii cei mai buni.

Echipa flexibila si dinamica a societatii noastre va intampina cu seriozitate si promptitudine pentru a rezolva si cele mai exigente cerinte. Facem tot posibilul ca orice client sa fie satisfacut de serviciile si produsele noastre deoarece suntem convinsi ca numai in acest mod vom avea parte de colaborari de lunga durata.

Servicii

Consideram ca este important ca toti clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii, fara costuri suplimentare inutile, din acest motiv oferim consultanta gratuita indiferent de complexitatea proiectului. Va putem indruma in alegerea corecta a materialelor in functie de necesitate si buget.

  • Consultanta
  • Autorizare
  • Montaj
  • Mentenanta