Firma Productie Publicitara Iasi

Fabrica de Print

Firma Productie Publicitara Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Iasi: Fabrica de Print.

productie publicitara iasi

FABRICA DE PRINT - PRODUCTIE PUBLICITARA IASI - 0727.777.506 / 0787.525.253

LITERE - SIGLE VOLUMETRICE | PANOURI PUBLICITARE | BANNERE | MESH-URI | STEAGURI

CASETE LUMINOASE | APLICARE AUTOCOLANT AUTO | TOTEM-URI | PRINTURI OUTDOOR - INDOOR

FABRICA DE PRINT va ofera servicii complete de lansare si promovare, prin creatie publicitara si productie de materiale publicitare precum: inscriptionari pe orice suport, printuri de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor, sisteme expozitionale, casete luminoase, litere volumetrice, totem-uri, bannere, gravura mecanica si laser, obiecte promotionale, orice altceva tine de productie publicitara toate acestea la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la conceptia grafica pana la executie si montaj.

productie publicitara iasi

Serviciile de creatie grafica si DTP completeaza oferta noastra de servicii de productie publicitara. In cadrul departamentului de creatie grafica realizam machetele, simularile si fisierele pentru productie, specifice fiecarui produs din oferta noastra. Realizam machete pentru tipar offset sau digital (carti de vizita, flyere, pliante, afise), pentru sisteme rollup banner sau standuri pop-up, pentru steaguri, deskuri expozitionale sau casete luminoase.

folie autocolant iasi

Realizarea literelor volumetrice este un proces complex, ce are care rezultat un efect spectaculos. Productialor se face din profile speciale, la un ridicat standard de calitate, folosindu-se profile de aluminiu si plastic cu insertie metalica si plexiglas.

Exista posibilitati nenumarate de a produce panouri publicitare, acest lucru fiind cu putinta datorita gamei largi de materiale existente pe piata. Cu tehnologia si experienta pe care o avem, putem face posibila realizarea oricarui tip de panou cerut in specificatiile dumneavoastra.

productie publicitara bannere 3d iasi

Echipa noastra de profesionisti va poate ajuta in alegerea produsului sau produselor publicitare, care sa se potriveasca cel mai bine dorintelor dvs. de promovare. Un montaj corect realizat garanteaza o foarte buna durabilitate in timp a produsului publicitar achizionat.

Identitate vizuala
Grafica de productie
Casete luminoase
Totem-uri
Litere volumetrice
Panouri publicitare
Copertine si prelate
Steaguri
Sisteme de afisaj
Signalistica Dynamica
Bannere
Mesh-uri
Inscriptionari diverse
Servicii de printare
Servicii de montaj