Firma Productie Publicitara Ploiesti

ACUMADV

Firma Productie Publicitara Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Ploiesti: ACUMADV.

Primul pas intr-o campanie de promovare este crearea identitatii obiectului sau serviciului care urmeaza sa fie prezentat publicului larg (firma, produs, serviciu etc.). Este cea mai importanta etapa si are ca rezultat “punerea pe hartie” a unei identitati (diferenta fata de competitie). In aceasta etapa comunicarea dintre agentia de publicitate si client este mai intensa. In conceptia Mindlens, pe durata acestei interactiuni este indicat ca cele doua parti sa inteleaga, la un nivel minim, unele concepte cum ar fi: brand - branding, domeniul de activitate al clientului.

Servicii

Identitate vizuala, Pachet complet care cuprinde: sigla, logo, carti de vizita, foi cu antet, Conceptie, creatie grafica si productie publicitara , Conceptie, machetare, design, carti, reviste, cataloage de prezentare, calendare, print offset si digital; Productie outdoor, Conceptie grafica si proiectare, montare panouri poliplan caserat cu folie autocolanta, sau printata, casete si firme luminoase. Firma noastra mai executa: Serigrafie, Gravuri, Litere volumetrice, Tiparituri, Promotionale inedite, Produse indoor. ACUMADV este una dintre cele mai experimentate firme de productie publicitara din Ploiesti, fiind prezenta pe piata romaneasca din 2003.

Galerie foto