Firma Productie Publicitara Sinaia

Productie Publicitara Sinaia

Firma Productie Publicitara Sinaia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Sinaia: Productie Publicitara Sinaia.

Ne-am inceput activitatea in anul 2006 dupa care am intrerupt pentru 2 ani (2007-2009) din cauza situatiei din piata. Cu o experienta de aproximativ 10 ani in domeniu am reluat activitatea la sfarsitul anului 2009 si am inceput prin achizitia de noi utilaje.

Am lansat in productie noi tipuri de materiale publicitare incercand sa satisfacem cat mai bine cerintele din piata. Mai nou, incepand cu luna iulie 2010 am achizitionat si un tipar digital pe care putem executa lucrari de tipografie in tiraje mici si medii.

Repornim la drum asadar, cu speranta ca piata de publicitate din aceasta zona nu ne va mai rezerva surprize neplacute in viitor.

 

Servicii

Suntem o societate care ofera materiale publicitare produse in cadrul firmei noastre. Este vorba de tiparituri publicitare atat in tiraje mici cat si in tiraje medii si mari (carti de vizita, fluturasi publicitari, pliante, afise, mape, meniuri, brosuri), bannere, mesh-uri, litere volumetrice din polistiren, casete si firme luminoase,panouri stradale, inscriptionari cu autocolant, etc.

Ca si zona de activitate pentru productia publicitara acoperim zona Vaii Prahovei (Campina, Comarnic, Breaza,Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal) insa putem prelua lucrari in oricare alta zona a tarii.

Ca si dotari tehnice dispunem de un tipar digital, un cutter plotter Roland, o masina pentru taiat polistiren, un printer outdoor, o presa pentru inscriptionari textile, un gravor laser, un atelier de serigrafie automatizat in proportie de 95%, o imprimanta pentru imprimari pe unghii si flori naturale si diverse scule si utilaje accesorii pentru realizarea produselor pe care le comercializam. De asemenea avem colaborari stranse cu tipografii din zona astfel incat sa putem realiza tiparituri de calitate in tiraje mari si la preturi care sa convina oricarui client.

Galerie foto