Firma Productie Publicitara Tecuci

Avdancos S.R.L.

Firma Productie Publicitara Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Tecuci: Avdancos S.R.L..

AVDANCOS SRL a fost infiintata in anul 2004. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal productia de articole publicitare. Soluţia constă în oameni bine pregătiţi care să verifice existenţa acestuia, coerenţa şi unitatea politicilor de marketing aplicate în cadrul organizaţiei.

Firma noastra urmareste dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, prin oferirea unor servicii complete de creatie si productie publicitara. Reusim acest lucru cu investitii in tehnologie, cu o echipa de oameni profesionisti si dedicati, cu ajutorul unor parteneri si furnizori de incredere si printr-o colaborare permanenta cu clientii. Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual, cu idei si solutii adaptate de specialisti care lucreaza in acest domeniu de multi ani. Cu personalitate, fantezie, libertate de creatie si, mai presus de toate, avand in prim-plan punerea in aplicare a dorintei clientului. Aceasta este, credem noi, singura modalitate de a atinge performanta si de a construi o relatie in viitor.

Servicii

  • Identitate lingvistica
  • Strategie de nume
  • Slogan
  • Copywriting
  • Identitate vizuala
  • Design logo
  • Design grafic (autocolante decoratii autovehicule, vitrine, bannere stradale, bannere digitale, casete luminoase/neluminoase, litere volumetrice, mesh-uri, grafica pentru serigrafiere, pliante, flyere, cataloage, mape de prezentare, afise, design ambalaje produse, calendare mari, calendare de buzunar, carti de vizita, foi cu antet)

Galerie foto