Firma Productie Publicitara Timisoara

Creative Media

Firma Productie Publicitara Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Timisoara: Creative Media.

Creative Media este o firma de productie publicitara din Timisoara formata dintr-o echipa tanara, dinamica si creativa, capabila sa ofere cele mai eficiente servicii de publicitate, adaptate la necesitatile si resursele clientului. CREATIVE MEDIA SRL a fost infiintata in anul 2004. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal - activitati de productie publicitate.

Firma noastra urmareste dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri, prin oferirea unor servicii complete de creatie si productie publicitara. Reusim acest lucru cu investitii in tehnologie, cu o echipa de oameni profesionisti si dedicati, cu ajutorul unor parteneri si furnizori de incredere si printr-o colaborare permanenta cu clientii. Pentru noi, fiecare client si fiecare proiect este gestionat in mod individual, cu idei si solutii adaptate de specialisti care lucreaza in acest domeniu de multi ani. Cu personalitate, fantezie, libertate de creatie si, mai presus de toate, avand in prim-plan punerea in aplicare a dorintei clientului. Aceasta este, credem noi, singura modalitate de a atinge performanta si de a construi o relatie in viitor.

Misiunea companiei noastre este de a oferi solutii complete de publicitate pe plan national si european, cu eficienta maxima si costuri minime, prin profesionalism si promptitudine, de o calitate absoluta.

Servicii

Productie publicitara

Signalistica indoor si outdoor

 casete luminoase
 litere volumetrice
 totemuri
 copertine
 panouri

Personalizari

 infolieri auto
 stickers
 etichete
 decorari vitrine
 obiecte promotionale
 standuri de prezentare

Print digital

 banner
 mesh
 plasa constructii
 folie autocolanta
 hartie

Design

 logo
 machete