Alte moduri de a face bannere

Alte moduri de a face bannere

2_400_03Cum se face un banner in Paint?

Deseneaza forma bannerului. Poate fi de orice dimensiune doresti sau cautaa pe interet pentru a vedea dimensiunile standard ale bannerelor.

Daca ai nevoie de un background colorat foloseste galetusa de vopsea pentru a umple bannerul cu ce culoare doresti. Pune ceva care se potriveste cu restul site-ului.

Adauga poze, desene si text. Dati clik pe paste si din meniu selectati paste from. Gasiti o poza care va place si dati clik pe Open. Redimensioneaza poza de care ai nevoie. Da clik pe resize si alege pixeli. Seteaza inaltimea pe verticala pentru a seta inaltimea bannerului tau.

Muta poza la locul ei. Adauga poza la locul ei. Adauga cate poze vrei si cate se potrivesc.

Adauga numele companiei folosind instrumentele de Text si adauga textul pe care il doresti.

Da Crop bannerului. Foloseste instrumentul Select si deseneaza o cutie in jurul bannerului. Asigura-te ca asta e dimensiunea pe care vrei sa o aiba bannerul terminat. Asigura-te ca e dimensiunea la care vrei sa fie bannerul tau in stare finala. Apoi da clik pe Crop.

Dupa ce ai terminat da Save.

Folosind Microsoft Power Point poti face de asemenea bannere.

Creaza un nou document Power Point. Seteaza zoom la 100%. Deseneaza backgroundul bannerului sau foloseste un template standard, sau orice dimensiuni doresti.

Da clik pe Shape si alege un dreptunghi de baza.

Seteaza dimensiunile dorite si umple continutul. Poti folosi o culoare solida sau una gradata, selecteaza efectele de umplere sau da clik pe Stiluri Rapide.

Adauga o poza de logo. Poti adauga poze, logouri si alte imagini bannerului tau. Poti folosi clip art. Da clik pe butonul Picture si selecteaza tipul de imagine dorit. Adauga poza, resteteaza dimensiunile si pozitioneaza bannerul.

Adauga text si alte elemente. Pune numele companiei, tagline-ul si alte informatii pe care vrei sa le adaugi in banner pentru a il completa. Selecteaza bannerul, din meniul Edit alege Select All sau tasteaza CTRL+A. Impotant: asigura-te ca bannerul este exact in modul in care doresti sa fie si ca nu mai este nimic altceva pe slide.

Da clik dreapta pe orice element care nu e text si salveaza ca poza (Save as Picture).

Pentru bannere poti folosi si constructoare de bannere online, ca BannersABC.com, Addesigner.com, mybannermarker.com etc. Exista un anumit numar de constructor de bannere online. Poti petrece cateva minute comparand particularitatile fiecarui constructor si alege-l pe cel care ti se potriveste cel m ai bine.

Adauga textul si imaginile. Urmareste mesajele de pe ecran si metodele in care poti construi un banner. Acestea vor avea propriul desen pe care sa il foloseasca, sau poti sa importi imaginile propriei creatii in banner.

Genereaza-ti bannerul. Atunci cand este terminat se vor exporta functiile care te lasa sa specifici in ce folder sau director vrei sa salvezi, fileformatul. Urmeaza instructiunile, salveaza, descarca si foloseste ceea ce ai nevoie.