Firma Productie Publicitara Radauti

Productie Publicitara Radauti

Firma Productie Publicitara Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Radauti: Productie Publicitara Radauti.

Am putea spune povesti despre noi aici, asa cum fac cam toti concurentii nostri, dar nu vrem sa pierdem din timpul vostru, asa ca, pe scurt, de ce e bine sa lucrati cu noi:

  • serviciile pe care le oferim ne pricem cel mai bine sa le facem si ne place ceea ce facem, asa cum voi, clientii nostri, va pricepeti si va place domeniul vostru de activitate, iar internetul e plin de site-uri facute de specialisti in alte domenii, care fac SI site-uri in timpul liber;
  • nu terminam nici un proiect pana nu suntem si noi si clientii cu adevarat multumiti de rezultat si garantam pentru design, functionalitate si unicitate, nu facem pagini in constructie sau realizate in 30 de minute dupa sabloane gratuite si identice cu alte cateva sute sau mii de site-uri.
  • suntem profesionisti licentiati in marketing si management, nu doar programatori, si ceea ce facem, facem astfel incat sa atraga clienti. Tot designul, structura si continutul unui site web sunt concepute asa incat sa atraga cat mai multi potentiali clienti.
  • Credem ca aceste trei argumente va sunt deajuns pentru a face alegerea potrivita.

 

Servicii

Realizarea de bannere cu si fara animatii
Pentru a prezenta o oferta, un serviciu sau orice altceva intr-un mod cat mai atragator, vei avea nevoie de bannere animate. Deasemenea, daca vrei ca vizitatorii de pe alte site-uri sa fie atrasi spre site-ul tau, trebuie plasate bannere cat mai atragatoare pe site-urile respective. Realizarea unui banner implica de cele mai multe ori prelucrari de imagini, inserarid e text si elemente grafice.

Imagini panoramice, fotografiere produse, prelucrare imagini
Pentru realizarea de cataloage cu produse, reviste cu promotii, prezentari ale produselor pe site si nu numai este nevoie ca produsele sa fie fotografiate, iar imaginile trebuie prelucrate pentru a fi introduse in locul dorit.

Cd-uri de prezentare
Una din cele mai eficiente moduri de a prezenta produsele si serviciile firmei e cd-ul de prezentare multimedia. Acesta contine informatii detaliate despre fiecare produs sau serviciu, galerie foto si video. E ca si un site mai tetaliat care se poate accesa fara conexiune la internet.

Mapa de prezentare 
Este cel mai atractiv mod de prezenatre al produselor firmei pe suport tiparit. De obicei intr-o mapa din carton lucios sunt incluse cate o foaie A4 color pentru fiecare produs descris detaliat, o carte de vizita pentru contact, un contract gata pentru a fi completat, brosuri, etc.

Brosuri, Pliante, Cataloage
Realizam orice fel de materiale publicitare si de prezentare a produselor gen brosuri, pliante, cataloage, fluturase publicitare, etc.

Prezentari video
Una dintre tendintele actuale este cresterea semnificativa a importantei acordate prezentarilor video. Din ce in ce mai multi clienti potentiali doresc sa vada prezentari video cu produsul care urmeaza sa-l achizitioneze, sau lucrarile efectuate de furnizori. O prezentare video este evident mai completa decat niste imagini statice, singurul dezavantaj fiind pana nu demult spatiul mare ocupat pe server, in cazul site-urilor web si costul mare al realizarii lor. Astazi aceste prezentari sunt accesibile pentru arice firma si pot fi incluse fara probleme pe site-ul web.

 

Galerie foto