Firma Productie Publicitara Suceava

Productie Publicitara Suceava

Firma Productie Publicitara Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Suceava: Productie Publicitara Suceava.

AROND SRL, este o agenţie de producţie publicitară full service activă din 2003, cu o echipă tânără şi competentă şi cu colaboratori foarte dinamici.litere-volumetrice

Portofoliul nostru cuprinde creatie grafica si design, strategii de comunicare si PR, o gamă foarte variată de elemente de semnalistica şi publicitate, proiecte speciale, faţade din bond, print digital de înaltă rezoluţie, tipar digital, obiecte promoţionale, carduri şi legitimaţii PVC.

Suntem specializati pe producerea de semne publicitare de mari dimensiuni, cat mai complexe sau in miscare.

 

Servicii

Elemente de semnalistica de impact, casetele luminoase pot fi realizate in orice forma, orice dimensiune, orice culoare. Pe timpul noptii iluminate din interior de obicei cu tub neon fluorescent.

Prin folosirea profilelor specializate din aluminiu si a materialelor profesionale pentru inscriptionat-finisat, aceste firme luminoase confera identitatii si spatiului dumneavoastra noi dimensiuni.

In functie de tipul casetei luminoase si de destinatie, se poate monta atat in exterior cat si in interior.