Firma Productie Publicitara Voluntari

LOGOS CORPORATE

Firma Productie Publicitara Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Productie Publicitara Voluntari: LOGOS CORPORATE.

Dorim sa acoperim toate nevoile clientilor nostri in materie de publicitate oferind printuri mari indoor sau outdoor, materiale promotionale de orice fel, sisteme de expunere sau personalizari pe orice tip de material, oferind pe langa serviciile de productie si consultanta in realizarea machetelor grafice, a mostrelor si livrarea in tara.

Pentru fidelizarea clientilor existenti una dintre cele mai eficiente metode este utilizarea de training in procesul de productie publicitara, permitand cunoasterea imediata de catre client a procesului de productie in baza articolelor si cantitatilor solicitate cat si disponibilitatea si viteza de raspuns in ciclul de productie. Totodata, ne-am propus sa oferim preturi atractive, pastrand in acelasi timp calitatea serviciilor si lucrarilor realizate. Am cautat furnizori de materii prime in toata lumea, reusind in timp sa negociem preturi competitive fara sa facem rabat la calitate. Permanent am investit in echipamente performante care ne permit sa oferim servicii de exceptie si produse calitative.

Pentru transparenta totala in relatia client-furnizor ne-am organizat astfel incat in orice moment, clientii nostri pot vedea in ce stadiu se afla productia unui print de mici/mari dimensiuni, personalizarea unor materiale promotionale, realizarea display-urilor, instore-urilor samd...

Servicii

  • Modul de training si prezentare completa a serviciilor oferite de Logos Corporate.
  • Firma noastra asigura necesarul de informatii, instruirea partenerilor, asistenta tehnica a produselor ce fac obiectul unui contract sau al unei comenzi.
  • Aplicatia se poate adapta astfel incat sa corespunda specific unui produs sau unei game variate, in functie de rolul si adaptabilitatea produsului pe piata.
  • Garantia calitatii, conditii si termene de acordare. Consultanta.
  • Tehnici de printare si materiale ce au la baza rezolutii EU in acord cu normele de protectie a mediului.

Galerie foto